VRAGEN? BEL ONS OP +32 (0)3 219 14 48

Menu

H&G advocaten biedt een gerichte en kordate aanpak, zodat uw belangen zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

Barbara Heysse

Profiel

Naast haar oorspronkelijke bijzondere interesse voor het transportrecht, alsook voor het handelsrecht in het algemeen, kwam Barbara Heysse na haar stage terecht in een advocatenkantoor te Antwerpen-Noord (regio Stabroek-Hoevenen-Kapellen-Kalmthout) waarbij zij all-round mede-oprichtster werd van Advo.Noord.

Hierbij kwam zij in contact met alle bijzonderheden inzake burgerlijk- en handelsrecht, zowel t.a.v. privé-personen als KMO’s.

Zij bouwde zelf een algemene praktijk uit, doch wordt door diverse rechtbanken aangesteld als curator/vereffenaar van vennootschappen, schuldbemiddelaar, bewindvoerder en curator over onbeheerde nalatenschappen.

Studies

Advocaat Barbara Heysse is met onderscheiding afgestudeerd als Licentiaat in de rechten aan de K.U. Leuven in 1987 (Kan. UFSIA 1984 – Lic. KUL 1987).

Na haar studies combineerde zij haar stage met verdergezette universitaire studie en behaalde zij met onderscheiding in 1988 het diploma Zee- en Binnenscheepvaartrecht en het diploma Geaggregeerde voor het Onderwijs.
MEER Over ons

Menu