VRAGEN? BEL ONS OP +32 (0)3 219 14 48

Menu

H&G advocaten plaatst uw zaak in perspectief met een praktische instelling.

Lizzy Graff

Profiel

In 1992 startte Lizzy Graff haar loopbaan in het onderwijs. Eerst als leerkracht en in 1999 als lid van het directieteam van Sint – Calasanz Vrije Basisschool Hoevenen.

Op die manier heeft zij o.m. een expertise opgebouwd inzake begeleiding en evaluatie van onderwijspersoneel en leerlingen, en het brengen van infoavonden.

Sinds 2005 is zij werkzaam op het kantoor van advocaat Barbara Heysse. Deze functie combineerde zij met haar rechtenstudie in avondonderwijs aan de UA Antwerpen, waar zij naast de algemene rechtsvakken in het bijzonder de vakken onderwijsrecht en strafrecht volgde. Tot 2011 was zij aldaar praktijkassistente strafrecht en strafprocesrecht.

Per 1 oktober 2009 is zij verbonden aan de balie van Antwerpen. Naast de uitbouw van een algemene praktijk, wordt zij ook regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar door de arbeidsrechtbank.

Studies

Advocaat Lizzy Graff behaalde in 1992 haar diploma Lager Normaalschool aan het Kardinaal Van Roeyinstituut te Vorselaar en in 1999 haar diploma Hoger Opvoedkundige Studiën (DHOS) aan het Sint- Thomasinstituut Brussel.

In 2004 startte zij met de opleiding Master in de rechten in avondonderwijs en in 2009 studeerde zij met grote onderscheiding af aan de UA Antwerpen.
MEER Over ons

Menu